PoÚsie Noire - Petitie - Nederlandse versie


 


Wij zijn mensen vanover heel de wereld die allen ge´nteresseerd zijn in de groep PoÚsie Noire, released op Antler/Subway records met groepsleden Jo Casters, Marianne Valvekens en Herman Gillis.

Maar als PoÚsie Noire fan blijven we allen op onze honger zitten.Bij bestellingen in platenwinkels of online CDstores krijgen we steeds hetzelfde antwoord: niet meer verkrijgbaar. Ondanks er nooit sprake geweest is van gelimiteerde uitgaven, zijn hun CD's overal ter wereld uitverkocht.

Dus,door deze petitie willen we Antler/Subway laten weten dat we nog steeds op zoek zijn naar PoÚsie Noire CD's. Het is onaanvaardbaar dat ze nergens meer te vinden zijn.

Dus, Antler/Subway doe iets a.u.b. Een Greatest Hits compilatie zou al iets zijn,maar de meeste van ons zijn op zoek naar de echte full cd's. Ook zijn we ge´nteresseerd in
singles, maxisingles enz.

Op dit moment zijn we verplicht hun CD's te copiŰren, of gebruik te maken van al dan niet illegale MP3 files, gewoonweg omdat we niet de kans krijgen om naar de "echte" CD's te luisteren.

Maar onze tapes zijn versleten en hebben niet dezelfde kwaliteit als the real stuff. Als echte PoÚsie Noire fan willen wij de originele CD's. Dus, Antler/Subway reageer op deze petitie en zorg ervoor dat het terug mogelijk is om naar PoÚsie Noire te luisteren.
Doe iets, re-release de oude PoÚsie Noire Cd's/platen.

 

 

Teken de petitie
Lees de andere inschrijvingen

 


by Patrik Kruse & David Hulet, translation by Jürgen Vanvlasselaer.

16/11/2004

Home

Back to top