Poésie Noire - Petition - Svensk version


 


Vi är människor från hela världen som delar samma intresse för det här bandet som heter Poésie Noire, släppta genom Antler/Subway, med bandmedlemmarna Marianne Valvekens, Jo Casters och Herman Gillis.

Poésie Noire fans har också ett gemensamt problem. Våra beställningar till våra favorit-skivaffärer, och online affärer på Internet ger alla samma svar: "slutsålt". Trots att de inte egentligen tillverkades i begränsad upplaga, är deras skivor slutsålda överallt.

Så, genom denna petition, vill vi göra Antler/Subway uppmärksamma på att vi behöver Poésie Noire’s skivor, och att vi vill ha möjlighet att köpa dem. Omöjligheten att kunna köpa deras skivor är oacceptabel.

Så, Antler/Subway, snälla gör nånting! En "greatest hits" samling kunde vara nånting, men vad vi egentligen vill ha är den äkta varan, de riktiga albumen. Vi är också intresserade av singlar, maxisinglar och andra sällsynta plattor.

Just nu är det enda vi kan göra att banda skivorna, utbyta (olagliga) MP3 filer över Internet och kopiera Poésie Noire’s CD-skivor (i en del fall upp till tre generationer av kopior...) helt enkelt för att vi inte har något annat val om vi vill kunna lyssna på Poésie Noire.

Men våra band är utslitna, och våra kopior ger inte rätt känsla, för som äkta Poésie Noire fans vill vi ha de riktiga skivorna. Så, snälla, Antler/Subway, reagera på den här petitionen och inse att världen behöver lyssna på Poésie Noire. Gör någonting: släpp de gamla skivorna med Poésie Noire igen.

 

 

Skriv under petition
Läs andras underskrifter

 


by Patrik Kruse & David Hulet, translation by Lars Hansson.

16/11/2004

Home

Back to top